13 Eylül 2015 Pazar

Swiss Epic Postası

Sekiz buçuk ay bir çırpıda geçti diyemeyeceğiz ancak bu kadar da hızlı geçeceğini düşünmemiştik😁
Evet.. gün geldi.. Yarın Prologue etabıyla başlıyoruz..
12 Eylül 2015 sabahı İstanbul'dan Cenevre'ye uçtuk.. Prologue ve 1.etabın koşulacağı Verbier bölgesine uyum sağlamak için 2 gün önceden geldik.
İlk gün Verbier'in hemen altındaki Le Chable'de kaldık. Sabah yağmurla uyandık, sıkı bir kahvaltı sonrası organizasyonun ayarlağı otele giriş yaptık.

Öğlen yağmur kesildi ve güneş çıktı:) bisikletleri toplayıp kaydımızı olduk..Kasaba kalabalıklaşmaya başladı bu sırada...

Prologue etabının denemesini yapmak için bir tur atmaya karar verdik, iykide atmışız o turu:) Gayet teknik.. hatta hiçbirimizin daha önce binmediği zorlukta bir parkurmuş.. 16km. 800m. yükseliş bulunan etapta inişler bizi çok etkiledi..

Akşam yarışın toplantısı sırasında Cadel Evans ile karşılaştık.. Sadece prologue etabını o da koşacak:)

Yarın(14.09.2015) prolog etabında takımlarımız 30sn. aralıkla 11:02'de start alacak..Yağmurlu bir gün olacak.. bakalım neler yapacağız...

1 yorum:

  1. Buralardaki yarışlar çok tekniktir, Türkiyede ne katıldığım ne izlediğim bir yarışta buradaki maratonlardaki kadar bile teknik parkur görmedim. Üstüne Swiss Epic zaten etaplı maraton değil bol tırmanışlı ve uzun xc gibi planlanan bir yarış.
    Unutulmaz tecrübelerle döneceksiniz, başarılar.

    YanıtlaSil