17 Mart 2015 Salı

Alanya Kampı 3. ve 4.gün

Kampın 3.günü toparlanma antrenmanı ile geçildi. Rüzgarlı ama güneşli bir havada sabah Alanya'dan Mersin yönüne doğru 30 git 30 gel ~60 km. orta tempo çevirdik. 


Türkiye bisiklet turunun ilk etabı Alanya'dan başladığı için yolları gayet güzel yenilemişler. Kaymak gibi diyebiliriz:) İstanbul'da böyle genişlikte ve zemin kalitesinde yol bulmak oldukça zor. Tabi havanın 18-20 derece olmasından hiç bahsetmeyeyim:) 2015 model bisikletçi yanıklarımız (amele yanığı değil lütfen karıştırmayalım:) oluştu:) 


Öğlenden sonra grubun bir kısmı yüzmeyi tercih ederken bazılarımız gym'de çalışmayı seçti. 

Barlas hoca 4.günü tırmanış günü olarak belirledi. Yusuf'un uyanmaya karşı direncini kırmak oldukça zor olsada 8:00da startı verdik. 



Yine güneşli bir havada Mahmutlar köyünden Konya yoluna doğru 12km.lik non-stop bir çıkışı ardarda 2kez çıkarak 1750m. toplam yükseklik kazandık. Çıkışlarda herkezin FTP testi ortalamaları dikkate alınarak Barlas hoca tarafından verilen watt değerleri böylesine uzun bir çıkışı şişmeden bitirmemize fayda sağladı.


İki tur çıktığımız yokuş çalışmasında inişler jet gibi oldu:) Gerçi bazı arkadaşların yol inişlerinde hız korkuları olsada, grubun yarısı tam gaz yağladı:)

5.gün uzun bir antrenman olacağı için bacakları öldürmeden 2:45dakikalık bir çalışma ile günü sonladırdık.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder